Geld besparen

Geld besparende opties voor op kantoor

Posted On oktober 29, 2020 at 3:03 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Geld besparende opties voor op kantoor

Wanneer je net een bedrijf bent begonnen of simpelweg de werkvloer wilt upgraden, dan is het ontwerpen van een werkvloer een belangrijk proces. Er zijn zoveel verschillende manieren om hier invulling aan te geven. Zo moet je goed nadenken over waarin je veel wilt investeren en waar juist niet. Zo zijn refurbished kantoorartikelen ideale geld besparende opties, zoals een refurbished iPhone of Samsung telefoon. En soms is een likje verf al genoeg om een ruimte een nieuwe dynamiek te geven. Ontdek meer geld besparende opties in deze blog.

Een nieuwe kleur

De verandering van kleur doet wonderen. Het is een van de makkelijke manieren om een ruimte een nieuw gevoel te geven. We raden aan om zoveel mogelijk te denken in de huiskleuren van je bedrijf of merk. We raden aan om hierbij rekening te houden met de hoeveelheid natuurlijke en kunstmatige belichting. Je kunt er in principe een hele kleurentheorie op los laten. Daarbij is het aangeraden om voor zoveel mogelijk een combinatie te kiezen van lichte kleuren en natuurlijk licht. Lichte kleuren zullen veel licht weerkaatsen en donkere kleuren absorberen juist lichtinval.

Planten

Een aantal nieuwe planten op kantoor maakt de boel al een stuk gezelliger. Het is bewezen dat planten een positief invloed hebben op de stemming van mensen. Daarnaast zorgen echte planten ook voor een betere luchtkwaliteit. Hoe meer je werkt in schone lucht hoe heldere je kunt nadenken tijdens het werken. Houd er wel rekening mee dat planten onderhouden moeten worden. Denk dus goed na welke planten je binnenhaalt.

Refurbished kantoorartikelen

Het volgende geld besparende optie is refurbished producten. Veel kantoorartikelen gaan jarenlang mee. Echter, na een tijd zijn ze versleten of is het simpelweg tijd voor een upgrade. In plaats van deze artikelen weg te doen worden ze door veel bedrijven refurbished. Zo gaan veel producten weer voor jaren mee en functioneren ze als gloednieuw. Dit geldt ook voor technische apparaten zoals refurbished printers. Door een tweedehands printer onder de loep te nemen, schoon te maken en eventueel te repareren functioneert deze als nieuw. Wil je de hele werkgroep voorzien van een werktelefoon? Ga dan voor refurbished mobiele telefoons. Het grote voordeel is dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen, maar juist alleen maar scherpe prijzen. Heeft jouw kantoor dus een nieuwe inboedel of apparatuur nodig? Zoek dan op een refurbished product en bespaar veel in de kosten.