Uncategorized

Waarom je nu nog over moet stappen naar VoIP telefonie

Posted On augustus 30, 2019 at 2:58 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Waarom je nu nog over moet stappen naar VoIP telefonie

Bellen over het internet heeft vele voordelen ten opzichte van de bekende telefooncentrale. Cloud telefonie is simpel gezegd een telefooncentrale in de cloud die ten aller tijde is aan te passen. Met Cloud telefonie schakel je makkelijk functies en beheerdersrechten is voor al je medewerkers. Cloud telefonie is daarnaast ook nog eens vele malen goedkoper. Naast het feit dat bellen over het internet je helpt besparen op je maandelijkse kosten heeft het nog veel meer voordelen.

Voicemail in je mailbox

Waar je jezelf nog wekelijks door je voicemail heen moest worstelen ben je hier met cloud telefonie in één keer vanaf. Via VoIP is het namelijk mogelijk om je voicemail te laten versturen naar je email. Dit is handig voor je workflow en kan je veel tijd besparen.

Makkelijk thuis werken
Met een “ouderwetse” telefooninstallatie was je nog erg afhankelijk van de locatie. Het doorschakelen van telefoontjes ging nou niet altijd even snel en soepel. Met VoIP schakel je vanuit je beheerdersomgeving nummers makkelijk door naar een vast of een mobiel nummer. Het grootste voordeel: dit regel je in slechts enkele minuten!

Makkelijk doorschakelen

VoIP zorgt er ook voor dat u gesprekken snel en gemakkelijk doorschakelt. Met slechts twee drukken op de telefoon kan een gesprek al worden doorgeschakeld naar een ander nummer die in de cloud telefooncentrale hangt. Is een nummer niet aanwezig of is de persoon in kwestie in gesprek? Dan schakelt die automatisch weer terug zonder dat de verbinding verloren gaat. U schakelt ook makkelijk en snel tussen de verschillende voicemails die u allemaal in kunt stellen. Wilt u tijdens kantooruren een andere voicemail af laten spelen dan in het weekend? Geen Probleem!

Het enigste nadeel van VoIP is dat wanneer u nog ouderen telefoontoestellen hebt u deze moet laten vervangen door telefoons die geschikt zijn voor VoIP bellen.