Uncategorized

Leven zonder internet?

Posted On januari 17, 2018 at 1:17 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Leven zonder internet?

Leven zonder internet?

 

Het is het ons belangrijkste communicatiemiddel geworden en kunnen er niet meer zonder mee in ons dagelijks leven. Internet! sinds de komst van internet in Nederland in 1982 kunnen we niet meer zonder. We maken er de hele dag door gebruik van. En niet zo gek ook want het is een makkelijke communicatiebron en kan vanaf bijna elke plek worden gebruikt. Vroeger kon men alleen gebruiken van internet via de computer en had je dus alleen internet thuis of op werk. Maar doordat de mobiele telefoon steeds populairder en handiger werd, werd interneten via de mobiele telefoon ook mogelijk. Onze smartphones en het internet nemen steeds meer over. Zo kunnen we nu zelfs al zonder pasjes betalen maar gewoon met je mobiele telefoon.

 

Internet vergelijken

Maar nu het internet zo belangrijk is voor onze maatschappij wil je natuurlijk wel het beste en tegelijkertijd goedkoopste internet hebben. om hier zo optimaal mogelijk gebruik van kunnen te maken en zo min mogelijk voor te betalen. er bestaan heel veel internet providers tegenwoordig. Daarom is het lastig om te kiezen welke het beste bij jou passen. Maar waar kun je nu het best pop letten bij het uitzoeken van een pakket en welk pakket voldoet het beste aan jouw wensen? Je kan je zelf daar een aantal simpele vragen voor stellen.

Hoe belangrijk is voor jou de snelheid van je internet? wil je extrasnelheid? Hoeveel wil je er voor betalen? Waarvoor wil je het allemaal gebruiken? wil je internet voor alleen de tv of meerdere apparaten gebruiken? wil je wifi erbij? Etc., etc.

Er kom zoals je ziet een heleboel vragen bij kijken. Gelukkig zijn er een heleboel websites waar je op je beste providers met elkaar kunt vergelijken. En zo het beste pakket kunt samen stellen aan jouw eisen.