Uncategorized

Uit welke simkaart opties kun je allemaal kiezen?

Posted On december 19, 2017 at 2:55 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Uit welke simkaart opties kun je allemaal kiezen?

Uit welke simkaart opties kun je allemaal kiezen?

Het aantal Nederlanders dat tegenwoordig een mobiel heeft wordt steeds groter. Waar het vroeger alleen de jongeren en volwassen waren die een mobiel hadden, zie je tegenwoordig dat steeds meer kinderen en ouderen ook een mobiel hebben. Door de groei van het mobiele gebruik in Nederland is ook het aanbod van abonnementen en andere diensten gestegen. Maar op welke manier kun je de mobiele kosten laag houden? In dit artikel worden de diverse optie besproken.
U zal er vast wel een keer mee te maken gehad hebben dat uw mobiele kosten de pan uitreizen. De maandelijkse kosten van een abonnement lopen vaak al snel op tot enkele tientallen euro’s per maand! Maar gelukkig zijn er enkele alternatieven op de markt in plaats van een mobiel abonnement, deze alternatieven kunnen ervoor zorgen dat uw maandelijkse kosten laag blijven.
Een tip voor een goedkoper abonnement is om de diverse abonnementen met een online vergelijkingswebsite te vergelijken voor dat je een abonnement afsluit. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw mobiele telefoon.

 

Sim-only abonnement

Wanneer u de maandelijkse kosten van een abonnement laag wilt houden dan zou u kunnen kiezen voor een sim-only bundel. De kosten van een sim-only abonnement zijn namelijk lager dan bij een normaal abonnement omdat er in dit abonnement geen mobiel zit. In dit geval hoeft u namelijk geen mobiel toestel af te lossen. Steeds meer Nederlandse providers bieden tegenwoordig sim-only bundels aan die je volledig naar eigen wens kunt invullen. U kunt hoeveel belminuten, mobiele data en sms’jes u nodig hebt.

 

Prepaid simkaart

Bij de introductie van mobiele telefoons was het heel normaal om je telefoon te gebruiken door middel van een prepaidkaart. Het grote voordeel van deze prepaidkaarten is dat u nooit meer kunt verbruiken dan het tegoed dat op uw simkaart staat. Wanneer u het krediet op uw simkaart hebt opgemaakt dan moet u uw prepaidkaart opnieuw voorzien van saldo om weer gebruik te maken van uw mobiele data, belminuten of sms’jes. Hoewel steeds meer mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan een abonnement is een prepaidkaart nog steeds een goede optie om de maandelijkse kosten te drukken.