Uncategorized

Nog goedkoper? Koop je telefoon met korting!

Posted On oktober 3, 2018 at 1:04 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Nog goedkoper? Koop je telefoon met korting!

Ja waarom niet? Elke dag worden we bestookt met zogenaamde aanbiedingen in alle advertenties die je overal maar ziet. Veel mensen zijn hier ontzettend gevoelig voor en rennen dan ook meteen naar de winkel, of online shop. Om gebruik te maken van de aanbieding.

 

Toch zou ik liever tegen je zeggen, doe dit niet en denk er nog even echt goed over na. Waarom? Omdat je op deze manier niet altijd goedkoper uit bent. Denk er maar eens over na. Hoevaak heb je door de verleiding van een actie of aanbieding iets gekocht, wat je achteraf gezien niet nodig had? Waarschijnlijk heel vaak. Dit is pure geldverspilling en dus ver van goedkoop of een aanbieding te noemen wanneer je het vanuit een ander perspectief bekijkt.

 

Langetermijn strategie.

 

Bovenstaand is natuurlijk een voorbeeld dat niet opgaat voor veel mensen. Wat je vooral moet weten is dat om welk product het ook gaat, achter aanbiedingen en acties zit altijd een strategie. Deze langetermijn strategie werkt in het voordeel van bedrijven, die tenslotte maar een doel hebben en dat is geld verdienen. Wat je jezelf moet afvragen is of deze langetermijn strategie ook voor jou als consument werkt.

 

Telefoon met echte korting kopen.

 

Laten we naar goedkope telefoons kijken. Dit lijkt altijd heel mooi, en zijn deze aanbiedingen helemaal uitgedokterd. Wanneer heb jij bij een telefoon, of dat nu in de winkel of op het internet was. De echte prijs van een telefoon zien staan. Ik bedoel iedereen weet dat en iPhone X meer dan € 1000,- kost als je deze zo zou kopen.

 

Toch is er geen winkel in Nederland, behalve die van Apple zelf, te bekennen waar ze deze prijzen hanteren. Nee ze proberen een telefoon altijd met een abonnement te verkopen. Zo lijkt het namelijk alsof jij de telefoon gratis of bijna gratis krijgt bij een abonnement. En het bedrijf of de winkel verdient nog meer aan je, dan wanneer je beide producten los zou kopen.

 

Het klinkt gek, maar het is waar.

 

We zijn in Nederland verstrikt geraakt in een web van onze eigen hebberigheid. En bedrijven maken hier gretig gebruik van. Sommige bedrijven voeren in de maanden voor een bepaalde aanbieding hun prijzen van producten langzaam op. Dit merk jij niet direct. Om deze vervolgens in de aanbieding te zetten. Maar dat merk je wel direct en vervolgens koop jij iets waarvan je denk dat je er minder voor betaald. Dat is ook wel zo op dat moment. Maar in feite op de lange termijn dus niet. Je wordt dus gewoon in de maling genomen en je staat er zelf bij.

 

Waar kun je dan nog wel echt iets kopen met korting?

 

Natuurlijk bestaan echte kortingen nog wel. Je moet alleen zelf heel creatief hier mee omgaan. Er zijn namelijk altijd addertjes waar jij weer gebruik van kunt maken. Dit zijn dan niet echt addertjes te noemen, want bedrijven weten dit donders goed, maar nemen dit voor lief omdat hun strategie nog steeds werkt. Denk bijvoorbeeld aan proefabonnementen. Of probeer producten. Vaak krijg je iets een maand gratis of voor een heel laag bedrag. Om daarna vervolgens wel de normale prijs te betalen. In dit soort gevallen kun jij echt je korting pakken. Zolang je maar weer op tijd opzegt.

 

Korting Jagers.

 

Er zijn een aantal plekken waar je nog altijd echte kortingen kunt vinden. Gelukkig is er het internet waar creatieve mensen samenkomen en elkaar helpen. Zo zijn er een handjevol website waar je kortingen en alle andere vormen van acties en aanbiedingen kunt vinden. De mensen achter deze website zijn echte korting jagers. Zelf speuren ze elke dag keer op keer het internet af opzoek naar de beste echte aanbiedingen die er toe doen. En vermelden deze dan voor jou op hun website.

 

Bespaardeals een van de betere.

 

Een van de betere kortingscode websites die dit doen is die van bespaardeals. Zo vind je bijvoorbeeld op deze pagina van bespaardeals. Een mooi en actueel overzicht van de 25 beste kortingscodes voor mobiele telefonie, internet en TV.

 

Naast deze kortingen op mobieltjes en abonnementen. Kun je ook gebruik maken van de verschillende categorieën, of zelf zoeken op winkel om alle aanbiedingen te vinden. Je vind er werkelijk van alles op het gebied, van Mode, Vakanties, Elektronica, Boeken, Films, Games, Dagjes uit, speelgoed, sport en zelfs meubelen en tuinbenodigdheden.

 

Onze tip voor de beste prijs.

 

Wij doen het zelf ook, wanneer we iets willen aanschaffen (omdat we dat nodig hebben) of gewoon heel graag willen hebben natuurlijk ;-). Dan kijken wij eerst op bespaardeals of een van de andere kortingswebsites. Op vervolgens de aankoop te doen. Zo weet je namelijk zeker dat je geen korting misloopt en dus altijd het product of dienst voor de laagste prijs koopt.

 

Bedankt voor het lezen van dit blog. We hopen dat je er wat aan hebt, en iets met onze tips kunt. We wensen je dan ook veel succes. Mocht je dit artikel waarderen, dan zouden wij het leuk vinden wanneer je dit deelt op een van je sociale kanalen zoals Facebook of Twitter.